Acai bogyó

Az acai és a goji bogyók olyan gyümölcsök, amiket a legkülönfélébb gyógyászati célokra használnak fel. A gojit Lyciumnak is hívják. A két bogyó hatása nagymértékben hasonlít egymáshoz, hiszen a goji bogyóval és az acaival is hatékonyan lehet csökkenteni a rák kialakulásának kockázatát, a vérszegénységet vagy a cukorbetegséget. Természetesen fontos, hogy megbeszéljük orvosunkkal, mielőtt el kezdenénk szedni ezeket a bogyókat, hiszen fontos megvitatni a helyes adagolást és a lehetséges egészségügyi veszélyeket is.

acai-bogyo6

Előnyök

A goji bogyó és az acai bogyó egyaránt alkalmas a vas szintjének növelésére, így a vérszegénység kezelésére és megelőzésére, állítja a Memorial Sloan-Kettering Intézet. Ezek a bogyók megakadályozzák a magas vércukorszint vagy a cukorbetegség kialakulását is. A goji bogyóval jól lehet kezelni a makulagenerációt, továbbá ez a gyümölcs úgy tűnik, hogy védi a májat, jól kezeli a szexuális zavarokat, a magas koleszterinszintet és a különféle fájdalmakat és gyulladásokat. Az acai bogyó a leghatékonyabb a hepatitis, a hasmenés, a gyomortáji panaszok, az autoimmun betegségek, az allergiák, a láz, a sárgaság kezelésében.

Tápanyagok

Az acai bogyó legfontosabb tápanyagai az esszenciális zsírsavak, az E-vitamint, a rostok, a fehérjék, bizonyos enzimek és az olyan ásványi anyagok, mint a kalcium, a magnézium, a kálium és a cink. Az acai berry ezenfelül tartalmaz fitoszterolokat és bioflavonoidokat, amik gyulladásgátló, antioxidáns és rákellenes hatásokat fejtenek ki a szervezetben. A goji bogyó szintén rendelkezik antioxidáns és rákellenes tulajdonságokkal, ezenfelül képes csökkenteni a koleszterin- és a vércukorszintet is. A goji bogyó béta-szitoszterolt tartalmat, ami gátolja a koleszterin felszívódását és védi a májat. A goji bogyóban koncentráltan van jelen a zeaxantin, ami megvédi a retinát.

Dr. Chen Líciumgyümölcs 100g (Goji berry)

-10% Dr. Chen Lícium gyümölcs 100g (Goji berry)

Antioxidáns tulajdonsága révén védelmet nyújt olyan szabad gyökökkel szemben, melyek károsíthatják a sejtek és a szövetek szerkezetét, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért.

Ár: 890 Ft
990 Ft
Megnézem

Swanson Goji Berry 500mg60 db kapszula

Swanson Goji Berry 500mg 60 db kapszula

A goji bogyó igazi szuperétel, hiszen rendkívül gazdag létfontosságú tápanyagokban, antioxidánsokban, vitaminokban.

Ár: 3150 Ft
Megnézem

Interherb NAPI1 LíciumGoji berry Extraktum 30db

Interherb NAPI1 Lícium Goji berry Extraktum 30db

A készítményben lévő Lícium kivonat és C-vitamin együttesen növelik a szervezet antioxidáns kapacitását.

Ár: 1550 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!